Veleposlaništvo RS Bratislava /Novice /
22.11.2011  

Udeležba veleposlaništva na Božičnem bazarju 2011


Veleposlaništvo Republike Slovenije v Bratislavi se je v nedeljo 20. novembra udeležilo dobrodelnega Božičnega bazarja, ki ga tradicionalno organizira International Women's Club of Bratislava. Vsa sredstva zbrana na Božičnem bazarju so namenjena različnim dobrodelnim projektom, ter slovaškim dobrodelnim združenjem in organizacijam.

Stojnica slovenskega veleposlaništva je bila tudi letos izjemno obiskana in deležna velikega zanimanja obiskovalcev dogodka. Obiskovalci so na naši stojnici lahko kupili različne uporabne izdelke slovenskih podjetij pa tudi različne vrste živil slovenskih proizvajalcev. Lahko so okusili slovenska tradicionalna peciva pa tudi gibanico in potico. Na razpolago so jim bila promocijska gradiva sponzorskih podjetij in promocijska gradiva o Sloveniji kot turistični destinaciji.

Veleposlaništvo je s pomočjo sponzorjev prispevalo tudi darila za tombolo na bazarju, na kateri so izžrebanci prejeli pralni stroj Gorenje, nočitev v hotelu Kempinski Palace Porotož in izdelke Delimano, ki jih trži Studio Moderna.

Veleposlaništvo se ob tej priložnosti zahvaljuje podjetjem, ki so prispevala svoje izdelke za bazar: Eta Kamnik, Gorenje Slovakia, Italmarket Slovakia, Kempinski Palace Portorož, Kovintrade Slovakia, Krka Slovensko, Luka Koper, Mlinotest, PHARIM - Lekáreň sv. Tadeáša, Skupina Panvita, Medex, Studio Moderna in Tovarna olja Gea.


(stojnica veleposlaništva)


(obiskovalci)